RING OSS - 08-121 116 49

Takläggare Täby

RING OSS - 08-121 116 49

Plåtslageri

Vi lägger plåttak i Täby

Plåttak är bland de mest hållbara tak du kan tänka dig. Vi är plåtslagare i Täby och kan gjuta hela plåttak. Plåttak passar särskilt tak med stora ytor och som behöver omfattande säkerhetsdetaljer för ökad komfort på taket.

Vi lägger plåttak I Täby

De plåttak som vi lägger håller i mer än 50 år och du får omfattande garantier på plåttak från oss. Plåttak är dessutom lätta att renovera och du kan måla om dem i det oändliga. Plåttak är också lätta att skotta snö på, vilket underlättar för många som har tak där det lätt bildar snödrivor och istappar som måste bort.

Incert logo              Certifikat från plåt och vent företagen            Certifikat från Bevego

Vi har alla certifikat som krävs för plåtslagare, och har stor erfarenhet av att isolera tak med plåtdetaljer. Fråga oss om just ditt tak och de lösningar som ditt tak i Täby behöver. 

Säkerhet på tak

När du ska upp på taket själv, eller har hantverkare som ska renovera, måla om eller laga någon skada på taket, har du som bostadsägare det slugiltiga ansvaret för den som arbetar på taket. Många bostadsägare tänker sällan på vilket ansvar de faktiskt har.

Det har vi - och kan därför erbjuda många säkerhetsprodukter som gör ditt tak säkrare. Även här kan du rådfråga oss om hur vi kan göra ditt tak mer säkert. 

Berätta gärna vilket slags tak du önskar dig när du tar kontakt med oss!