RING OSS - 08-121 116 49

Takläggare Täby

RING OSS - 08-121 116 49

Takläggare

Takläggare i Täby

Våra takläggare arbetar med de vanligaste förekommande material för nya tak och vi har erfarenhet av de olika material som du önskar till ditt tak. Noggrannhet och effektivitet är något som vi prioriterar.

Garantier på våra tak

Av oss kan du därför få 20-års garanti på alla våra material till ditt tak, och väljer du till exempel ett plåttak av oss kan du få upp till 50 års garanti på själva det taket. Med andra ord kan du vara trygg med att ditt plåttak kommer att hålla i många år framöver och du slipper oroa dig över det. Önskar du något annat material till ditt tak? Det ordnar vi med. Vi har de bästa leverantörer vi kan tänka oss inom olika material, såsom Plannja, Djursholms Trä och IcoPal.

Plannja  Djursholms trä     icopal och gaf

Vilket slags tak önskar du?

1. Tegeltak

Tegel på tak blir de mest klassiska tak du kan tänka dig. Vi har historiskt sett använt mest tegelpannor till tak och tegeltak håller i nästan 100 år. Skulle någon tegelpanna skadas, är det mycket lätt att endast ersätta just den skadade tegelpannan. Önskar du dig ett tegeltak får du ett både hållbart och vackert tak av oss. Tegelpannorna håller i långa loppet och du kan med lätthet renovera och tvätta tegeltaket som då fortsätter att skydda huset på ett effektivt sätt mot väder och vind.

2. Betongpannor

De nya slags betongpannor som numera finns på marknaden bildar fina tak. Betongpannorna håller minst lika länge som tegelpannorna och betong är ett mycket bra material som lämpar sig mycket väl för nordiska tak. Många tänker att betong är tungt – men de nya betongpannor som vi numera använder – är lättare och mer hållbara. Prova, det lönar sig!

3. Plåttak

Plåt på tak har vi historiskt mest använt på uthus och skjul, men vi skulle vilja säga att plåt på tak är ett mycket underskattat material, men som håller i över 50 år! Plåt är mycket lätt att måla om – hur många gånger som helst – och är lätta att skotta av när det kommer snö på taken. Vi gör även plåtdetaljer som isolerar taket väl och ökar skyddet för ditt tak.

4. Takpapp

Takpapp är ett mycket omtyckt material på hus byggt i funkis-stil. Det passar till tak på alla hus som är byggda under 1950- och 60-talet. Tak av papp är ett mycket kostnadseffektivt material, och har lägre kostnader än både tegel, betong och plåt.

5. Shingeltak

Detta material har det mest konkurrenskraftiga priset när det kommer till material till tak. Shingel kommer i alla olika färger och mönster och bildar riktigt snygga tak – och med en fin prislapp.

Behöver du takrenovering?

Taket är en av de viktigaste delarna av en fastighet med en oerhört viktig uppgift att skydda huset och dess ägare från regn, snö, hårda vindar och vädrets nyckfulla utmaningar.

Valet av entreprenör är oerhört viktigt när det kommer till takarbeten av alla dess slag. Bristande läggningsarbeten, okunnigt utförande eller otillräckliga åtgärder kan skapa problem som inte bara är omständigt att åtgärda utan också kostsamma för dig som husägare. 

Våra yrkesskickliga takläggare och plåtslagare utför sitt arbete med stöd från gedigen erfarenhet och kunnighet inom allt som rör ett yttertak. Vi ställer höga krav på vår personal och lämnar aldrig ett arbete vi själva inte är nöjda med. Vi satsar inte på att bli störst i branschen, utan på att bli bäst och vi ser alla våra nöjda kunder som ett kvitto på det goda arbete vi utför.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert och berätta gärna om dina byggplaner.